AMBASADORJI

Povezuj ljudi.

KDO JE AMBASADOR?

Ambasador je strokovna, medijsko prepoznana oseba iz določene države, ki povezuje ljudi, podaja informacije in oseba na katero se lahko potencialni udeleženci dogodka EUROFIT FEST obrnejo glede informacij za prijavo v skupini treh, petih ali več, da si tako zagotovijo posebne ugodnosti.

KAKŠNE SO NALOGE AMBASADORJA?

Promocija dogodka na lastnih socialnih omrežjih, objavljanje fotografij, povezovanje ljudi, podajanje informacij in zbiranje prijav.

KAKŠNE PREDNOSTI IMAM KOT AMBASADOR?

Kot ambasador imate prost vstop na dogodek ter prejmete darilni paket ambasadorja v vrednosti več kot 40 € in številna druga čarobna presenečenja.

KAKO PRIJAVIM UDELEŽENCE?

Prijave na dogodek potekajo na podstrani VSTOPNICE. Vse osebe, ki se bodo prijavile zaradi vaše iniciative, v opombah pri prijavi označijo, da se prijavljajo preko ambasadorja, torej vas. Vsak ambasador prejme posebno darilo, medtem ko ambasador, ki pripelje največ ljudi, prejme še dodatno darilo za uspešnost.

KAKO POSTANEM AMBASADOR?

Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite. Prijava je informativne narave. Po prijavi bomo izbrane ambasadorje kontaktirali, da se dogovorimo o podrobnostih in podpišemo dogovor o sodelovanju. Pohitite, na vas čakajo prav posebna čarobna presenečenja.

Prijave zbiramo do 31. 12. 2018

IZPOLNI SPODNJI OBRAZEC IN SE PRIJAVI