NEW AGE

Ste pripravljeni na novosti?

Inovativna podjetja z različnimi vadbenimi novostmi vabimo k sodelovanju in jim omogočamo v posebnem, za to namenjenem delu dogodka, predstavitev najaktualnejših vadbenih novosti in vadbenih trendov, ki so že ali pa šele prihajajo v Slovenijo.

NEW AGE sektor je ob sejemskem delu in raznih predstavitvah sponzorjev namenjen predstavitvam novosti na področju fitnesa in rekreacije - predstavitvam novih, svežih in sicer še neuveljavljenih idej, pa vendar idej s širokim potencialom.

Bi želeli predstavili vadbeno novost ali aktualne vadbene trende? Imate sveže, inovativne, še neuveljavljene ideje na področju fitnesa, rekreacije in wellnesa? Verjamete, da izstopate, ste drugačni in bi svoje zamisli želeli predstaviti širši množici?

KAKO POSTANEM NEW AGE PARTNER?

Izpolnite prijavni obrazec. Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo o podrobnostih in podpišemo dogovor o sodelovanju.

Prijave za dogodek EUROFIT FEST 2019 so zaključene. 

V kolikor bi želeli sodelovati na dogodku EUROFIT FEST 2020 izpolnite spodnji obrazec in se nam pridružite naslednje leto. 

Zgrabite priložnost in predstavite svoje ideje množici!

IZPOLNITE OBRAZEC IN SE PRIJAVITE NA DOGODEK EUROFIT FEST 2020