EUROFIT FEST

Prepustite se čarobnemu dogodku.

EUROFIT FEST 2019

Pripnite pasove, globoko vdihnite in se prepustite pozitivni energiji. Pridružite se magični avanturi in z nami dihajte v ritmu gibanja!

Magična avantura?! Zakaj?

Fitnes industrija je ena najhitreje rastočih panog v modernem svetu, kar niti ne preseneča. Ljudje se vsakodnevno srečujejo s strahom pred neuspehom, stresom in posledično obremenitvam, ki jim na dolgi rok niso kos. Način življenja in predvsem dela jih sili k neuravnoteženi prehrani, pomanjkanju počitka in gibanja. Ujeti v rutino vsakdanjika, menijo, da je drugačen ritem življenja iluzija.

Marsikdo s pomočjo fitnesa oziroma organizirane vadbe uspe stopiti iz okvirjev destruktivnega ritma vsakdanjika. Takrat se iluzija pretvori v magijo. Magičen je namreč občutek uravnoteženega načina življenja, dobrega počutja, spočitosti in naspanosti ter uresničenih ambicij. Magično bo na letošnjem dogodku EUROFIT® FEST, ker letos pričakujemo še več za nove podvige pripravljenih posameznikov.

TEKMOVANJA

Na dogodku lahko posamezniki ali skupine sodelujejo in preverjajo sposobnosti na treh tekmovanjih.

NEWCOMER CONTEST

Že četrto leto zapovrstjo organiziramo evropsko tekmovanje za inštruktorja leta “NEWCOMER CONTEST 2019”.

Posamezniki lahko predstavijo svoje delo množici in osvojijo naziv NAJBOLJŠI INŠTRUKTOR LETA!

Preberi več

SHOW GROUP PERFORMANCE

Show Group Performance je odlična priložnost, da predstavite svojo skupino pred veliko EUROFIT FEST množico.

S tem športno-rekreativno obarvanim tekmovanjem želimo spodbuditi vse rekreativne in profesionalne skupine, da se predstavijo na velikem fitnes dogodku in s tem doprinesejo k promociji gibanja in skrbi za zdravje v Sloveniji, hkrati pa tudi k promociji Slovenije v Evropi.

Preberi več

BODIFIT ATHLETE COMPETITION

Bodifit Athlete Competition je preizkušnja osnovnih zmogljivosti, ki so jo rekreativno aktivni pridobili skozi čas svojih treningov. Cilj tekmovanja je pod nadzorom strokovnjakov preveriti svoje zmogljivosti in najti pravo pot do svojega fitnes ravnovesja.

Preberi več

STROKOVNJAKI

Prepustite se izbranim strokovnjakom, mednarodnim licenciranim prezenterjem in inštruktorjem, ki bodo iz vas potegnili najboljše, vas pripeljali do skrajnih mej zmogljivosti in navdušili s svojo energijo, karizmo in znanjem! 

AMBASADORJI

EUROFIT® FEST AMBASADOR je oseba, ki povezuje ljudi, podaja informacije ter na katero se lahko potencialni udeleženci EUROFIT® Fest-a 2019 obrnejo glede informacij za prijavo v skupini treh ali petih ali več, da si tako zagotovijo posebne ugodnosti.

Bi tudi vi želeli postati ambasador dogodka EUROFIT FEST 2019 in prejeli posebna čarobna presenečenja? 

Prijavi se

PARTNERJI

Mednarodna prepoznavnost dogodka EUROFIT FEST, ki bo potekal 9. in 10. marca 2019, številni obiskovalci in velika medijska podpora je odlična priložnost, da predstavite svoje podjetje ali blagovno znamko na našem dogodku.

Vsi, ki se želite v okviru dogodka EUROFIT FEST predstaviti na izviren in sebi lasten način, lahko izberete enega izmed sponzorskih paketov in s tem dosežete posebno in bolj učinkovito promocijo pred, med in po zaključku dogodka.

Vabimo vas, da postanete naš partner in del naše zgodbe.

Preberi več

DOBRODELNOST

EUROFIT FEST je tudi dobrodelna zgodba, v sklopu dogodka se namreč povezujemo z lokalnimi organi in s finančnimi sredstvi, ki jih v okviru dogodka zberemo, pomagamo gibalno oviranim osebam, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.

Ker se zavedamo prednosti, da se lahko samostojno gibamo in ker je gibanje naš način življenja, smo se odločili za preprosto, a izjemno močno zgodbo, s katero bomo podarili nekaj sonca tistim, ki so odvisni od pomoči drugih, vseh nas.

Preberi več

ANIMACIJA

EUROFIT FEST ekipa vas bo cel pomladni vikend razvajala z bogatim, zabavnim animacijskim programom. Za vas pripravljamo poseben chill out kotiček, kjer bo možno sprostiti utrujena telesa in možgančke. Za vaše brbončice, suha grla in lačne želodčke pa bomo poskrbeli z izbranimi obroki, napitki, sveže pripravljenimi smootheeji in drugimi prigrizki.

INFORMACIJE

Victus d.o.o.
 080 13 03
 info@eurofit.si
 Vsak delovnik 8:00-16:00